Review Sjala AOTLTG

(English below)

Ik ontving een gave doek op zachtmaakreis. Een doek die zowel stoer is (door zijn strakke lijnen), als ook sjiek (door de glitters). De doek heet: “All of these lines That Glitter” (AOTLTG) en is van het Zweedse merk Sjala. Sjala betekent vrij vertaald zoveel als “inwikkelen” (to wrap). Het merk Sjala geeft om menselijkheid en de omgeving. Zij geloven sterk dat nabijheid belangrijk is vanaf het begin van je leven tot aan het einde. Daarom proberen ze een goede hechting te stimuleren, voor veiligheid en blijdschap bij zowel kinderen als ouders. Omdat ze van onze planeet houden, is het milieu belangrijk voor ze. Hun doel is om producten zo milieu vriendelijk mogelijk te produceren. Sjala is opgericht door Yvonne Duran in 2014. Zij is zelf een draagdoekconsulent en droeg haar eigen kinderen sinds 2006. AOTLTG is de eerste doek van dit merk die ik in mijn handen krijg en waar ik mee mag knopen. Hij was nog niet volledig ingedragen, en het eerste gevoel van de doek vond ik nog verbazend stug voor een doek met wol en kasjmier. Maar waar ik voorbereid was op een flink heftige knoopsessie, bleek de doek vrij makkelijk te knopen en aan te spannen door de flinke hoeveelheid diagonale rek in de doek. De doek was niet erg vergevingsgezind, ondanks dat hij grippy voelde. Met een slordige knoop zorgde namelijk juist die stretch ervoor dat mijn dochter steeds verder op mijn kont zakte. Maar knoopte ik strak, zat het heerlijk. De doek werd voelbaar zachter in een week, dus ik ben erg benieuwd hoe hij voelt eenmaal volledig ingedragen! Hou je van stretch en bounce in een doek met een grippy feel, en glitters? Dan is dit DE doek voor jou!

***********************************************************************************************

I received a really cool wrap on a travel to soften it up. A wrap that has a bad-ass feel to it (because of all straigth lines), but also has a fancy feel (because of all the glitters). This wrap is named: “All of these lines That Glitter” (AOTLTG), made by a Swedish brand called Sjala. Sjala means ”to wrap”. The brand Sjala cares about the environment and humanity. They strongly believe in the importance of closeness from life´s beginning until the end. This is why they are working to encourage a close attachment for secure and happy children and parents. Since they really like our planet, environmental issues are important to them. That is why they are aiming to produce as eco friendly products as possible. Sjala was founded in 2014 by Yvonne Duran. She is a babywearing consultant who has carried her own children since 2006. AOTLTG is the first wrap of this brand I got my hands on, and which I am allowed to wrap with. It wasn’t broken in yet, and the first feel of this wrap was suprisingly sturdy in my opinion, specially for a wrap with wool and cashmere. I was prepared for a heavy wrap job, but this wrap was somehow easy to tighten and knot, due to loads of diagonal stretch. The wrap was not very forgiving, even though it felt kind off grippy. With a sloppy wrap job my daughter slowly sagged to hang on my but. But tightened really well, this wrap was mega comfortable. The wrap clearly became softer in a week, so I am actually really curious about ho wit feels once totally broken in! So, do you like a stretchy, bouncy wrap with a grippy feel, and glitters? Then this is THE wrap for you!

Brand: Sjala
Pattern: All of these lines
Name: That Glitter
Size: 6
Contains: 58% organic cotton, 34% cotton, 4% wool, 4% glitter
Length: 493cm
Width 65cm
Weigth: 990gr
GSM: around 300g/m2

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *