Cadeaubon draagconsult

Een lieve collega van het revalidatie centrum benaderde mij pasgeleden. Iemand uit haar nabije omgeving had een dochter gekregen en ze wilde heel graag een draagconsult van mij cadeau geven. Kon dit? Maar natuurlijk! Dragen met zorg heeft een cadeaubon die gepersonaliseerd kan worden. Zo kan de cadeaubon de waarde hebben van een basis draagconsult, een pasconsult, een duo consult, in of exclusief reiskosten, noem maar op. U vraagt, wij draaien!

Vorige week wisselde Saphira haar gekregen cadeaubon in. Met mijn koffer en tas in de bakfiets ging ik op een warme avond op pad naar haar. Haar man was ook aanwezig en zorgde tussendoor op hun lieve dochter Fayline. Hij was erg betrokken en geïnteresseerd, en toen we aan het einde nog wat tijd overhadden, vroeg ik hem of hij ook even wilde oefenen. Uitlopen vind ik nooit zo’n ramp als ik plezier heb. En genieten was het, om te zien hoe ook papa genoot van het dragen met de doek!

Ze oefenden met een tweekleurige doek van Hoppediz. Een doek met twee kleuren is altijd erg prettig wanneer je begint met knopen. Sommige doeken hebben andere kleuren aan de voor en achterkant. De Hoppediz classic panama heeft de ene kleur op de bovenste helft en de andere kleur op de onderste helft. Ook hebben veel doeken een andere kleur zoom aan de boven en onderkant. Dit alles helpt je relatief makkelijk om te zien of je doekbaan niet gedraaid zit, wat in het begin nog wel eens een struggle kan zijn. Bovendien kan het ook een leuk kleureffect hebben als je schouderbanden een andere kleur hebben dan het deel van de doek over de rug van je kindje!

Lieve Saphira, ik wens jullie alle draagplezier van de wereld, maar dat komt vast goed. Ik hoop dat je snel een mooie eigen doek hebt gevonden!

*************************************************************************************************

A coworker at the rehabilitation centre reached out to me a while ago. Someone dear to her gave birth to a beautiful daugther and she would love to give a babywearing consult from me as a present to her. Was that possible? But of course it is! Dragen met zorg sells a gift certificate that can be personalised. It can have the worth of a base consult, a carrier consult, a duo consult, including the costs I make to travel there or not, u name it. Whatever you ask, we can make it happen.

Last week Saphira exchanged her certificate. With my suitcase and bags piled up in my cargo bike I went to her on a nice warm evening. Her husband was also there and took care of their sweet daugther Fayline. Hij was very concerned and interested. When at the end we were left with some spare time, I asked if he wanted to practice too. I never really mind to stay a bit longer if really necessary or when I am having fun. And fun it was to see daddy enjoying wrapping as well!!

Both of them practiced with a two coloured Hoppediz wrap. A wrap with two colours comes in handy when you just start to learn how to wrap. Some wraps have a different colour on the back and the front. The Hoppediz classic panama even has a different colour on the top half of the wrap, than on the bottom half. Some wraps just have a different colour seam on the top and bottom. This all really helps you to notice relatively easy if your wrap is twisted or not. In the beginning the twisting of wraps tails can be quite a struggle. On top of that, the colour effect of having another colour on your shouders than on the middle part over your baby’s back, is fun.

Dear Saphira I wish you all the babyweraing joy in the world, but I am confident you will enjoy it to the fullest. I hope you soon enough will find your very own woven wrap!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *