Speciaal Duo Consult

(English below)

Blog

Mijn eerste draagconsult van 2019 was voor mij een hele bijzondere! Herinneren jullie je nog dat ik een workshop mocht verzorgen bij ‘Anders Kijken naar Kinderen’ (AKK)? https://www.anderskijkennaarkinderen.nl/ Miriam vertelde me toen al dat haar beide dochters zwanger waren en dat zij dus oma zou gaan worden. Ook gaf ze aan dat ze tegen die tijd graag een draagconsult wilde boeken, omdat ze ontzettend achter het concept van dragen staat. Begin 2019 benaderde Miriam mij omdat zij net voor de tweede keer oma was geworden. Haar kersverse kleindochter had flink last van reflux en had veel baat bij rechtop gedragen worden. Dat draagconsult waar wij over hadden gesproken was nu zeker geen overbodige luxe. Dus planden we met spoed een afspraak. Ik kwam bij haar dochter aan huis in Alphen aan den Rijn.  Niet alleen wil Anke haar dochter Eva graag kunnen dragen vanwege de reflux. Ook hebben ze een fantastische lieve hond. Het uitlaten van de hond op welk terrein dan ook, zal niet altijd lukken met een kinderwagen, maar wel met een draagzak. Miriam paste die dag ook op haar andere kleinkind; David. Het was dus een drukke, dolle boel. Anke wist eigenlijk nog niet zo goed waar ze nu het liefste mee wilde gaan dragen, met een draagdoek, een draagzak of iets anders. Dus na wat theoretische uitleg, zijn we van alles gaan bekijken en uitproberen. Anke besloot al snel voor een full buckle of half buckle te willen gaan. En Miriam werd direct verliefd op het gemak van de ringsling. Zeker omdat zij graag in de tuin werkt en haar kleinkinderen dan op haar heup makkelijk erbij kan betrekken. Na het uitproberen van verschillende opties, bleek de Storchenwiege draagzak het allermooist te zitten bij Anke en haar dochter Eva. Hij is prachtig mooi klein af te stellen en ondersteunde Eva goed. Anke ging direct aan de slag op internet om uit te zoeken waar ze er een kon aanschaffen. Terwijl zij genoot van Eva dicht bij haar op de buik in de draagzak, werd neefje David wakker. Hij kroop heerlijk rond over de grond, terwijl Miriam met de ringsling aan de slag ging. Al snel had zij voldoende vertrouwen om David in de ringsling te dragen. Mijn ringsling zat haar als gegoten, dus besloot ik hem maar direct aan Miriam te verkopen. Na een paar gezellige uurtjes nam ik mijn tassen vol poppen en draagsystemen weer terug naar mijn gezin, Ik liet een trotse oma achter, met haar dochter, twee kleinkinderen, een hond, een ringsling en een Storchenwiege in bestelling. Wat heb ik toch een prachtige baan.

*********************************************************************************

My first babywearing consult of 2019 was a very special one to me! Do you remember the workshop I got to give at ‘Anders Kijken naar Kinderen’ (AKK)? https://www.anderskijkennaarkinderen.nl/ Miriam told me back then she was going to be a grandmother. She also told me she wanted to book a consult with me when that time came, since she truly supports the concept of babywearing. In the beginning of 2019 Miriam approached me and told me she became grandmother the second time. Her recently born granddaugther has some issues due to reflux and she would benifit a whole lot from being carried upright. The babywearing consult we talked about was no luxuary now, but truly needed. So we made an appointment quickly. I went to her daugthers house in Alphen aan den Rijn. Not only was reflux a reason for her to want to start babywearing. They also have this amazing and sweet dog. Taking their dog out on any terrain won’t always be a succes with a stroller, but will be easy with a carrying device. Miriam also was babysitting her grandson David that day, so it was crowded with joy. Anke did not know yet with what kind of system she wanted to carry. A wrap, carrier or anything else. So after some theory about babywearing, we started looking at all options and tried some. Anke decided she liked a full buckle or half buckle best. Miriam herself fell in love with the ease of the ringsling. She loves to work in the garden and this way she can involve her grandkids while carrying him or her on the hip. Anke and her beautifull daugther Eva wore the Storchenwiege carrier best. It is easily made more slim and it supports Eva well. Anke immidiatly started searching the internet to buy one. While she enjoyed carrying Eva close to her body, her nephew David woke up. He happily crawled around when Miriam started practising the ringsling. She fastly felt secure enough to try and carry David. My ringsling looked like it was made for her, so I sold it to her there and then. After a few hours filled with fun and love, I took my bags filled with carrying devices and dolls back to my own family. I left behind a proud grandmother with her daugther, 2 grandchildren, a dog, a ringsling and a Storchenwiege on the way. My job truly is amazing.

Speciaal Duo Consult AKK

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *