Een consult boeken

Per 1 januari 2020 neem ik geen nieuwe consults meer aan.

Wat kost een consult?

Momenteel geef ik voornamelijk knoopconsulten met een draagdoek (rekbaar of geweven) of een ringsling. Mijn dragers stash is nog in opbouw. Wanneer ik de dragers bezit die jij wil uitproberen is er zeker ook al een pasconsult te boeken.

  • Een knoopconsult duurt over het algemeen 1,5 uur en kost €45.
  • Een duo consult is ook mogelijk, deze duurt dan 2 uur en kost €60

Een pasconsult duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. De prijs is afhankelijk van hoe lang we bezig zijn; €15 per half uur.

Ook is het natuurlijk mogelijk om een workshop te boeken. Erg leuk en leerzaam bijvoorbeeld als activiteit tijdens een babyshower. Duur en kosten gaan in overleg en zijn afhankelijk van de wensen.

Tijdens een knoopconsult zal er over het algemeen 1 knoop worden aangeleerd. Wil je meer knopen leren, kunnen we je wensen doorspreken en kijken wat er mogelijk is. Afhankelijk van jouw ervaring en hoe snel je nieuwe knooptechnieken aanleert kan dit prima!

Wanneer je een aan-huis consult of workshop boekt binnen een straal van 5 km vanaf mijn adres, komen er geen reiskosten bij. Buiten de straal van 5 km afstand vraag ik wel een reiskosten vergoeding van €0,19 per k/m. Wanneer er parkeerkosten betaald moeten worden zal ik deze ook declareren.

Een consult kan ook bij mij plaatsvinden. Dan zijn er uiteraard geen extra kosten aan verbonden. Het voordeel van mij afspreken, is dat je werkelijk alles kan bekijken wat ik in mijn collectie heb liggen. Wanneer ik op locatie kom, ben ik natuurlijk toch beperkt in wat ik mee neem.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0